Noen Gang Lurt på Hvorfor Designer Håndvesker er Så Dyrt?

Jeg har aldri egentlig tenkt på designer håndvesker eller hvor mye de koster, fordi jeg har brukt de siste 30 årene i marinen. For de fleste av karrieren min, måtte jeg kjøpe en svart skinn veske med gull spenne som jeg kjøpte i uniform butikken. Men jeg nylig pensjonert og jeg jobber nå i sivil sektor.

Jeg fant ut at jeg ikke kunne bare ha en svart veske. Jeg måtte få forskjellige farger og stiler av håndvesker som ville gå med forskjellige farger og typer drakter. Og du bare ikke kan kjøpe en rabatt butikken veske. Hvis du skal kjøpe en dyr dress, bør du gå med en designer veske. Så, jeg så online og i kjøpesentre og var bare forbauset over de mange designere, stiler av håndvesker og bredt prisklasse. Coach, Gucci, Burberry, Christian Dior og Prada er for å nevne noen. Wow! Jeg så poser som koster $ 2000 og tilsynelatende det er ikke alle som dyre.

Designer HåndveskerJeg skjønte raskt at disse håndvesker var veien ut av min league og motvillig kjøpte min håndvesker på rabatt butikker. Men min nysgjerrighet fikk det beste av meg, og jeg begynte å søke på internett for å finne ut nøyaktig hvorfor designer håndvesker var så dyrt. Hva gjorde disse posene som koster alt fra $ 200,00 til $ 2000 bedre enn de billige vesker jeg kjøpte for $ 18,00. Etter å se på en rekke nettsteder, fant jeg ut at alle artiklene hadde omtrent den samme informasjonen.

Designer håndvesker levere det de lover – de er laget for å vare. De er laget med høyeste kvalitet materialer om disse materialene er skinn eller en sjelden stoff. Det er mye hardt arbeid involvert i inngåelse av en designer veske. Fra den første utformingen, til det materiale som passer til den konstruksjon, til selve konstruksjonen. Enten det er en skinn veske eller et unikt eller sjeldent stoff, er mye oppmerksomhet til hvert trinn i prosessen. Disse håndvesker er håndlaget av personer som har blitt grundig opplært og det ferdige produktet er kvalitetstestet. Disse er ikke billige syntetiske materialer går gjennom et samlebånd. Det vil ikke være noen uoverensstemmelser eller feil.

Prada

Maskinvaren som går inn i disse posene er ekte, fra spennene til stroppen ringer, til kjedene. Glidelåser av designer håndvesker er glatt, lett kan åpnes og vare lenger enn noen av de vanlige poser. Jeg faktisk gikk til Dillard og åpnet og lukket en coach bag og deretter sammenlignet det med min rabatt bag og funnet ut at glidelåsen var renere og jevnere. Sømmene er konsistent gjennom vesken og tråden brukes matcher fargen på håndvesken. Designere ikke gå på akkord med de materialene som brukes i sine håndvesker eller prosessen som brukes i konstruksjonen. De håndvesker er en refleksjon av deres navn og rykte.

Mye oppmerksomhet er også fokusert på innsiden av vesken. Hva er kvinner mest sannsynlig å bære i sine håndvesker? Designere har gjort forskningen. Designer håndvesker ta hensyn til anledningen, og hva kvinner trenger å bære på disse anledninger. Jeg så i vesken min, og det var svært få lommer hvis noen for enkel gjenfinning av mine nøkler, telefon, solbriller, leppestifter og mer. Jeg må grave alt ut til å finne ett element. Veldig irriterende.

Når du kjøper en designer veske, kan du være trygg på at du får pengene dine er verdt. Du kan betale for disse rabatt håndvesker som kan vare et år, eller du kan bruke pengene på en veske som vil vare 20.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *